RADIXmini - versie 1.0.8

RADIXmini is een eenvoudig PC-programma voor de berekening van horoskopen.

Vereiste hardware: een IBM-kompatibele PC waarop minstens Windows95 draait, ca. 1MB vrij op de schijf, CD-lezer (of 1.44MB-diskettelezer).

Wat kan u doen met dit programma?

Na invoer van iemands geboorte-datum, -uur en -plaats, krijgt u door één druk op een knop een mooie kleurige horoskooptekening (zelfde als die van Radix4.0) met daarop de posities van de zon, de maan, de planeten, de maansknoop, de planetoïde Cheiron en Lilith (de zwarte maan).
Verder krijgt u de huiskuspen (ascendant, midhemel en andere) volgens Placidus of Koch, en de majeure aspekten (0, 60, 90, 120 en 180°, orb 6°) in het wiel. De mineure aspekten (30, 150, 45 en 135°, orb 3°) komen niet op de tekening, maar worden wel in de aspektentrap vermeld.
Om het u gemakkelijk te maken, bevat het programma een lijst met 1750 plaatskoördinaten uit de hele wereld, die u zelf kan uitbreiden, benevens de uurregelingen (zomertijden enz.) van vele landen.
De berekeningen zijn zeer nauwkeurig (efemeriden van Astrodienst Zürich) en lopen van 1860 tot 2130.
Ingevoerde gegevens kan u opslaan en later terug oproepen.
De tekening kan zowel worden afgedrukt als naar het klembord gestuurd worden of in een bitmap-bestand bewaard worden. Het invoeren ervan in uw tekstverwerker is dus geen probleem.
Assistentie over het gebruik zit in het hulpbestand, dat u desgewenst kan afdrukken.
Kortom, dit programma is ideaal voor mensen die zelf willen leren horoskopen interpreteren met boeken of kursussen, maar die de last van de berekeningen en het risiko op fouten willen vermijden.

P.S.: De interface van RadixMini schakelt automatisch naar Engels, Frans of Nederlands volgens uw Windows-instellingen.

Prijs: gratis als u het hier afhaalt (5MB), of 12.40 Euro als u het op CD-ROM wil ontvangen.

Andere software, bestellingen
Hoofdscherm