Kursevi/predavanja

astrologije


sa Draganom Van de moortel - IlićKursevi

Momentalno držim kurseve samo u Belgiji, na flamanskom jeziku.

Predavanja

Redovno držim predavanja po raznim organizacijama i rado ću doći i do vas ako me pozovete! Neke od tema koje su mi posebno drage su:

Radionice:

U Novom Sadu povremeno organizujem radionice sa aktuelnim temama. Na svim radionicama prvo se prezentuje teoretski deo, a zatim se radi na horoskopima prisutnih.

Sledeća radionica: "Mesec i njegovi čvorovi, emocija ili karma"

Radionicu ćemo započeti objašnjenjem astronomskih i mitoloških pojmova Meseca i Mesečevih čvorova. Zatim ćemo razgovarati o familijarnim, emotivnim vezama sa jedne i kompleksnim, takozvanim karmičkim vezama sa druge strane. Kako da se snađemo u lavirintu veza koje nas emotivno opterećuju a ne možemo da ih racionalno prekinemo ili se od njih distanciramo? Kako da, razumevanjem uzroka i posledica problematičnih veza, dostignemo unutrašnji mir? Kroz analizu horoskopa prisutnih pokušaćemo da dam odgovor na ova i druga pitanja koja su vezana za natalne poločaje Meseca i njegovih čvorova.

Kada: nedelja 9/4/2017 od 14.00 do 18.00

Gde: Cara Uroša 6, Novi Sad, SRB, suteren, školica francuskog jezika. To je druga ulica levo iz Novosadskog Sajma ako se ide od Futoške pijace ali se autom mora ići kroz prvu levo, Ivana Kosančića, pa napraviti polukrug, ili parkirati u Novosadskog Sajma i ići peške.

Za koga: za sve koji imaju bar malo predznanje iz astrologije.

Cena: 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavljivanje: dragana.vandemoortel@gmail.com

Broj mesta je ograničen na 8 kako bismo mogli o svakome da kažemo po nešto i zato je potrebno prijaviti se na vreme!Prošle radionice: