Kursevi/predavanja

astrologije


sa Draganom Van de moortel - IlićKursevi

Momentalno držim kurseve samo u Belgiji, na flamanskom jeziku.

Predavanja

Redovno držim predavanja po raznim organizacijama i rado ću doći i do vas ako me pozovete! Neke od tema koje su mi posebno drage su:

Radionice:

U Novom Sadu povremeno organizujem radionice sa aktuelnim temama. Na svim radionicama prvo se prezentuje teoretski deo, a zatim se radi na horoskopima prisutnih.

Sledeća radionica: Uran u Biku, Hiron u Ovnu – da li smo spremni za promene?

Posle oko 7 godina boravka u Ovnu, pri čemu je skoro sve vreme pravio kvadrat sa Plutonom, u maju 2018. Uran ulazi u sazvežđe Bika i cele godine pravi trigon sa Saturnom iz Jarca. Krajem aprila 2018., posle 7 godina boravka u Ribama, Hiron ulazi u Ovna i tu boravi do 2016. Kakav efekat može da donese ova promena znaka Urana i Hirona? Na ovoj radionici analiziraće se dešavanja u svetu u vreme kada su se nalazili Hiron u Ovnu i Uran u Biku i razgovaraće se o mogućim efektima ovih pozicija na živote prisutnih.

Kada: utorak 03/04/2018 od 16.00 do 20.00

Gde: Cara Uroša 6, Novi Sad, SRB, suteren, školica francuskog jezika. To je druga ulica levo iz Novosadskog Sajma ako se ide od Futoške pijace ali se autom mora ići kroz prvu levo, Ivana Kosančića, pa napraviti polukrug, ili parkirati u Novosadskog Sajma i ići peške.

Za koga: za sve koji imaju bar malo predznanje iz astrologije.

Cena: 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavljivanje: dragana.vandemoortel@gmail.com

Broj mesta je ograničen na 8 kako bismo mogli o svakome da kažemo po nešto i zato je potrebno prijaviti se na vreme!Prošle radionice: